mandag den 25. februar 2008

Opdatering

Nu er det et halvt år siden jeg sidst har været herinde, så nu skulle jeg skrive igen:)
Siden september er der sket rigtig meget for mit vedkomne. Jeg fik fuldtid i butikken og havde det godt med det i 2 ugers tid. Så kørte jeg død i det, og det gik mig mere og mere på. Mit humør var helt i bund. Men heldigivs varede det ikke længe før jeg fik sagt op. En beslutning jeg alrdig har fortrudt! Jeg havde det sådan: Hellere være arbejdsløs og på bistand, end det job!
Det resulterede i at jeg var arbejdsløs i december, men jeg søgte på livet løs. Jeg var dog vikar en enkelt uge i en vuggestue. Meget hyggeligt med sådan nogle små pusser:)
Endelig fik jeg fast arbejde i en børnehave. Rigtig dejligt. Samtidig sagde vi lejligheden op, og jeg flyttede hjem til mine forældre igen.
Det er nu også meget hyggeligt, og meget billigt, men jeg vil nu gerne tilbage til Herning hurtigst muligt igen. Er der hver dag på arbejdet, men savner at have mit eget...
Jeg håber ikke der går så længe inden jeg igen kommer herind forbi.
Det er nu dejligt at få sine tanker ud på denne måde, og få fortalt og forklaret som man nu lige synes. En slags dagbog er det vel, men så slet ikke alligevel. Hehe... :)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hey søs - jeg vidste da ikke at du havde en blog :) Men super! Jeg synes bare en den er en tand lyserød. Nu er det vel ikke sådan noget rødstrømpepropaganda?
- Magne

Ellen sagde ...

Hei! så moro å lese bloggen din:) Håper du oppdaterer den gjevnlig! Snakkes!

Anonym sagde ...

Hej Mianne...
Nice med en blog..
Håber det går godt med jobbet..
Vi må snart ses igen :-)
- Louise / FREDE :-)